Medarbetare

CK Klinikerna - Esthetics

Överläkare och specialist i Dermatologi

Shahla Passian Överläkare och specialist i Dermatologi med många års erfarenhet inom estetikmedicin. Shahla gör bedömningar och behandlingsplaner samt åtgärdar alla typer av hudförändringar som naevi, födelsemärken, hudtumörer, hudsjukdomar som tex akne, eksem, utslag, rosacea och psoriasis m.m.

Medicinsk ansvarig läkare, plastikkirurgi
Överläkare, specialist i kirurgi och plastikkirurgi

En mycket driven och klok kirurg utbildad på Karolinska Institutet, legitimation sedan 2003. Har gedigen kirurgisk erfarenhet och betraktas av många som en av Sveriges skickligaste plastikkirurger. På vår klinik ansvarar han för de plastikkirurgiska operationerna.

Anestesiläkare och Medicinskt ansvarig anestesi

Rafael har arbetat inom koncernen CK Klinikerna sedan år 2021 men har varit konsult sedan år 2020. Rafael har en gedigen erfarenhet och uppskattas av kunderna som möter honom både polikliniskt och på operationssalen i samband med narkos.

Injektionssköterska

Carita är legitimerad sjuksköterska och certifierad injektionssköterska av Estetiska injektionsrådet. Med sin 10 år långa och breda erfarenhet i branschen av estetiska och medicinska injektioner har Carita ett väl utvecklat estetiskt öga och ett rykte om sig att vara seriös, trygg och ett proffs på naturliga behandlingar.

Auktoriserad hudterapeut

Kommer till CK Klinikerna – Esthetics from mitten av september

Hon är auktoriserad hudterapeut med Cidesco examen sedan 2013. Under sina nära 10 år med medicinsk hudvård som fokus har hon en stor bred erfarenhet och kompetens av ipl och laser behandlingar samt DermaPen och kemiska peels.

Injektionssköterska

Emma är legitimerad sjuksköterska och genomgår för tillfället sin utbildning för att slutföra sin utbildning inom injektionsbehandling. Emma är även anestesisköterska och jobbar inom koncernen CK Klinikerna. Ifall du önskar bedömning och råd kring ZO-hudvård är du varmt välkommen att prata med Emma så skall hon ge dig goda råd på vägen mot en bättre hudvård.

Injektionsköterska

Jessica är för tillfället mammaledig.

Jessica är legitimerad sjuksköterska och certifierad injektionssköterska av Estetiska injektionsrådet och har arbetat med estetiska injektionsbehandlingar i 3 år. Till Jessica kommer du att kunna boka tider för att få råd i samband med botoxbehandlingar.

Företagsledning

VD
Specialist i allmänmedicin, företagshälsovård och klinisk farmakologi

Alejandro är specialistläkare och har som entreprenör bedrivit 3 olika bolag inom primärvården, företagshälsovård och egenvård. Hans verksamhet har belönats med ett Gasellpris och ger sig nu in som investerare och affärsledare i branschen för öppenvårdskirurgi

Verksamhetschef

Annica ansvarar för CK Klinikerna – Esthetics och är verksamhetschef. Har gedigen erfarenhet med över 17 år i branschen och har arbetat med flertalet olika kliniker och utvecklat deras koncept tillsammans med att hon har expanderat stora estetiska varumärken i Sverige och Norden. I botten är Annica hudterapeut.

Reception och Auktoriserad Hudterapeut

Kommer till CK Esthetics i oktober 2022

Eva Hultin kommer du att möta i receptionen och i telefon på CK Esthetics. Eva har en mångårig erfarenhet från den estetiska branschen med både plastikoperationer och hudvård.

Vice VD
Affärsutvecklare

Malin har jobbat inom koncernen CK Klinikerna sedan 2010 och har varit med i utvecklingen av primärvård, företagshälsovård, kirurgkliniken, försäkringsmedicin, cancerkoll, medicinteknisk forskning och nu senast CK Klinikerna – Esthetics. Malin ansvarar för utveckling, administration och ekonomi.